Sommarhälsning

Bäste Sweflex medlem,

Tack för er medverkan på Sweflex årsmöte och det efterföljande seminariet ”Samspel för optimal tryckkvalitet och bibehållen ekonomi”.

Ett uppskattat seminarium med bra och intressanta presentationer från Siegwerk, Primeblade och Laser Clean som även demonstrerade den nyinstallerade laserengöraren för rastervalsar.

Ett mycket uppskattat halvdagsseminarium som avslutades med frisbeegolf och grillning i strålande vårväder som pågick tills mörkret infann sig.

För eran information valde vi också in två nya medlemmar i Sweflex styrelse: Stig All, före detta Flint Group och Tommy Bontè, Brobygrafiska, som efterträder Evelina Nilsson. Vi fick också en ny valberedning: Jan Viberg, tidigare Marvaco.

Nu börjar många planera sina semestrar samtidigt som Sweflex vill undersöka möjligheterna för Sweflex att medverka i nästa års Diamond Award som anordnas av FTA Europe (Sweflex medlem) under våren 2024, mer information om detta kommer direkt efter semestern.

Vi är också i full fart med planeringen av vårt höstseminarium “Visit the Graphical Valley” som kommer att anordnas i Sunne med omnejd den 9:e november. Seminariet kommer i huvudsak att kretsa runt flexografi, från design till färdig produkt, mer information med inbjudan kommer efter semestern. Boka gärna in datumet för era kalendrar.

Vi från styrelsen önskar er alla en fin och vilsam semester och så ses vi till hösten.

Tack,

Göran Dahl

Share this

Membership application

Project request

Anmälan Sweflex seminarium